Politică de rambursări și returnări

Conform legislatiei in vigoare OUG 34/2014 (actualizata), dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice!

Magazinul nostru va ofera posibilitatea returnarii produselor achizitionate in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului, in conditiile de mai jos:

– in primele 14 zile de la receptionarea produselor se poate solicita rambursarea contravalorii acestora;

– costul transportului este in sarcina clientului, avand in vedere prevederile legii 249/2015 actualizata, produsele se returneaza doar in ambalajul original;

– produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

Marfa se returneaza in forma sa originala, cu accesoriile aferente, fara a prezenta urme vizibile de folosire sau de uzura. Returul se face prin colet cu aceeasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in cel mult 14 de zile calendaristice de la receptionarea returului.

Exceptii de la returnarea produselor:

– Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Consumabile – acumulatori;

SC FBI S&W SERVICE SRL (www.opticavanatoare.ro) poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, zgariate, deteriorate, fara ambalaj etc.. Pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 5 si 40% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al produsului.
Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia !

Pentru retur produse va rugam sa ne transmiteti pe adresa de e-mail: contact@opticavanatoare.ro o notificare privind returul comenzii!